מבין עשרות השיטות והחומרם לקילוף העור ישנם חומרים שהוכחו כיעילים יותר ובטוחים יותר.
הבולט מבינהם  'שמן הקרוטון', הוכח במחקרים מדעיים כחומר המסוגל להעלים קימטוטים, לשפ עומק קמטים ולבצע את הפעולה בצורה אחידה.

'שמן הקרוטון' (Oleum Tigkii) מופק מעץ קרוטון טיגליום (Croton Tiglium) הגדל בהודו, סרילנקה ובסין. לעץ עלים מוארכים, פריחה צהובה והוא מניב פירות בצורת אגוז שאינם ראויים למאכל, אולם הם המקור לשמן הקרוטון המופק במיצוי ארומתרפי מהזרעים החומים הנמצאים בפרי.

רישומי ההיסטוריה מגלים כי כבר בשנת 1578 גילה החוקר הפורטוגזי קריסטובל אקוסטה את תכונותיו הקוסמטיות של שמן הקרוטון והשתמש בו לטיפול בבעיות עור שונות.

קרוטוניק אסיד הוא המרכיב הפעיל המצוי בשמן הקרוטון ומומלץ לשימוש קוסמטי.

סדרת 'קרוטוניק פיל' מורכבת מחמישה מוצרים, כאשר שניים מתוכה הם מוצרים לשימוש ביתי יומיומי וכהכנה לטיפול דרמו-קוסמטי מקצועי במכון היופי.




לא נמצאו מוצרים
חפש מוצר מבוקש
נבנה ע"י לוגייט טכנולוגיות | כל הזכויות שמורות לאקדמיה ליופי עפולה